Over Tot Z Diensten

U kent Tot Z Diensten niet? Dat kunnen we ons voorstellen. Tot Z Diensten is een superspecialist, en houdt zich al sinds 1996 alleen bezig met IT, het functionele gebied ( informatievoorziening en functioneel beheer) en procesmatig werken. Termen als ITIL, ASL, Prince2 en natuurlijk BiSL vallen dan al snel. De afgelopen jaren is het speerpunt steeds meer uitsluitend het functionele domein geworden. Waarbij de links met enerzijds de “gewone” organisatie met haar bedrijfsprocessen en anderzijds IT om de best mogelijke oplossingen te creëren niet worden vergeten. Daarmee is Tot Z Diensten uitgegroeid tot een superspecialist op functioneel gebied.

Activiteiten

Tot Z Diensten is de organisatie achter onder andere de websites bisl-foundation-all-inclusive.nl, bislfoundation.nl, bisl-next.nl, itilfoundation.nl en aslfoundation.nl. Dit geeft meteen aan hoe Tot Z Diensten in het leven staat: eerst de zaak, dan de naam. Tot Z Diensten besteedt bewust geen energie of geld aan het verkrijgen van naamsbekendheid, hoewel dat onmiskenbaar commercieel veel voordeel zou betekenen. Wel wordt al vanaf 1996 veel energie gestoken in enerzijds opleidingen en anderzijds het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van Service Management. Resultaat is niet alleen enige honderden cursussen en workshops die door opdrachtgevers gemiddeld ‘goed’ tot ‘zeer goed’ worden beoordeeld, maar ook een slagingspercentage van cursisten dat boven het EXIN-gemiddelde ligt.

Naast het geven van cursussen houdt Tot Z Diensten zich ook bezig met consultancy. Deze consultancy ligt altijd op het gebied van Service Management en procesmatig werken. Daardoor versterken het trainingsdeel en consultancydeel van Tot Z Diensten elkaar naadloos. Een klant kan op deze wijze ook precies op maat worden geholpen: is er gebrek aan kennis, dan kunnen cursussen worden verzorgd. Maar zijn er moeilijkheden om procesmatig werken werkelijk in praktijk te brengen, of heeft een organisatie het idee dat er veel meer in IT zit dan er uit komt, dan komen de workshops en consultancy in beeld.

EXIN accreditatie

Tot Z Diensten is geaccreditateerd door EXIN

Uiteraard is Tot Z Diensten geaccrediteerd bij het EXIN. Daardoor kan Tot Z behalve de cursussen, ook de examens op elke gewenste locatie verzorgen. Op die manier kan bijvoorbeeld een aantrekkelijk pakkage van In Company cursus + examen worden samengesteld, waardoor voor de cursisten aanzienlijk op reistijd en -kosten wordt bespaard.

Kwaliteit

Tot Z Diensten is net als een aantal andere opleiders geaccrediteerd. Iedere geaccrediteerde opleider moet zich aan dezelfde normen houden, daardoor zijn de inhoudelijke verschillen niet heel groot. Tot Z Diensten onderscheidt zich door de hele sterke focus op het functionele domein, de aantrekkelijke prijzen (mede door inzet van eigen docenten), docenten met praktijkervaring en veel locaties waar de cursus dan ook werkelijk plaatsvindt.

Overzicht klanten

Zie lijst met referenties voor een actuele lijst van klanten waarvoor Tot Z Diensten de afgelopen jaren heeft gewerkt.

Algemene informatie

Zie www.totz.nl voor alle algemene bedrijfsinformatie, zoals contactgegevens, KvK-nummer, BTW-nummer etc.

Terug naar de homepage