All-in cursusprijs

Tot Z Diensten biedt de cursus BiSL Foundation en BiSL Next in een Open rooster aan tegen een vaste prijs. Hieronder vindt u wat in deze prijs is inbegrepen (om het maar meteen te verklappen: alles).

De cursusprijs

De standaardprijs voor de Open inschrijvingscursus BiSL Foundation all-in bedraagt Euro 785,- ex. BTW.

De prijs is dus inclusief:
– Tweedaagse cursus
– Examenafname
– Cursusmateriaal (boek, cursusmap, proefexamens, etc)
– Arrangementskosten (locatie, koffie, thee, lunch)
– Certificaat
– Administratie- en boekingskosten
– En alle eventueel verdere kosten betreffende de cursus…

U heeft dus geen vervelende verrassingen achteraf.

Kortingsmogelijkheden

Omdat de cursusprijs al heel scherp is, zijn de kortingsmogelijkheden beperkt. Er wordt niet gewerkt met last-minute kortingen of acties, maar wel kunnen we het waarderen als u samen met een collega komt. Dus, komt u samen met een of meer collega’s naar een cursus, dan krijgen u en uw collega(‘s) elk Euro 100,- ex. BTW korting op de cursusprijs.

U wilt geen examen doen?

Wilt u geen examen doen, dan worden de examenkosten (Euro 197,- ex. BTW) uiteraard ook niet in rekening gebracht. De cursusprijs wordt dan Euro 588,- ex. BTW.

Facturering

Facturering vindt achteraf plaats, tenzij u er zelf prijs op stelt om de factuur vooraf te ontvangen. Bij het opgeven van de cursus kunt u apart het factuuradres aangeven.

Prijs te laag?

We krijgen wel eens de vraag hoe de scherpe prijs eigenlijk mogelijk is. Maar wellicht zou een betere vraag zijn: waarom zijn dergelijke cursussen vaak juist zo duur, tot ver boven de Euro 1000,-? Door een efficiƫnte organisatie hoeft dat namelijk helemaal niet en Tot Z maakt toch echt een gezonde, maar redelijke, winstmarge.

Terug naar homepage