Herexamen

Examen gedaan tijdens de tweede dag van de cursus BiSL Foundation of BiSL Next, en niet geslaagd? Dat is natuurlijk jammer. Maar Tot Z Diensten biedt op deze pagina de mogelijkheid voor een herexamen tegen een sterk gereduceerde prijs. Omdat wij van Tot Z Diensten graag willen dat iedereen die bij ons de cursus heeft gedaan ook het certificaat haalt, betalen wij het merendeel van de kosten. Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Online
  2. Aanschuiven bij een reguliere cursus

Hierna vindt u meer informatie en kunt u zich direct opgeven voor het herexamen.

1. Herexamen online: 24/7, op eigen locatie

De meeste cursisten doen het herexamen online. Op EXIN Anywhere is alles te lezen en, heel belangrijk!, de technische voorwaarden te checken voor uw computer. Klopt het allemaal, en spreekt het u aan, dan kunnen wij een voucher voor u verzorgen waarmee u het examen kunt boeken en betalen.

Wilt u het herexamen op deze manier online doen? Neem dan contact met ons op via contact(at)totz.nl en wij gaan direct voor u aan de slag.

2. Herexamen aan het eind van een reguliere cursus

Tijdens de reguliere cursussen van Tot Z Diensten wordt aan het eind van de tweede dag het examen afgenomen. Ook voor degenen die herexamen willen doen wordt er dan een plek vrij gehouden. U schuift dus feitelijk aan het eind van een andere cursus aan en maakt tezamen met de andere cursisten het examen.

Locaties door heel Nederland

Zoals u al had gezien bij de eerste inschrijving zijn er locaties in heel Nederland. U kunt hieronder daaruit een keuze maken. En: indien u een cursus in bijvoorbeeld Rotterdam heeft gevolgd en daar ook het examen heeft gedaan, dan hoeft het herexamen daar helemaal niet plaats te vinden. U mag dus de datum en plaats zelf kiezen.

Tijdstip herexamen

U dient om uiterlijk 15:00 aanwezig te zijn op de locatie van uw keuze. U krijgt na inschrijving voor het herexamen uiteraard een bevestiging.

Data / locaties herexamen

Een overzicht van locaties en -data voor de komende periode vindt u onderaan de homepage van deze website. Stuur vervolgens een bericht naar contact(at)totz.nl en wij gaan voor u aan de slag.